Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Обласний соціально-освітній національно-патріотичний проект «Голос крові: ми – Українці!»

Дата: 26.11.2020 10:31
Кількість переглядів: 328

Дозвіллєве життя дітей та учнівської молоді громади вирує. Конкурсів організовується і проводиться багато, але наші діти встигають брати участь всюди.)))

За завданнями обласного соціально – освітнього національно – патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці!», з метою вдосконалення змісту і засобів національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, формування у майбутнього покоління високої громадянської свідомості, утвердження в свідомості юних громадян патріотичних цінностей було проведено територіальний етап обласного творчого конкурсу «Моя Україна – соборна, вільна, неподільна!» у номінації есе. На конкурс було представлено 6 творчих робіт вихованців, учнів закладів позашкільної та загальної середньої освіти Новослобідської громади. Згідно з Умовами проведення конкурсу на розгляд членів журі було представлено конкурсні роботи учасників за двома віковими категоріями: І – 12 – 15 років, ІІ – 16 - 18 років. При оцінюванні робіт ураховувались грамотність, логічність, цілісність, ерудиція, оригінальність, самостійність і зрілість думки відповідно до вікової категорії конкурсанта. Творчі роботи дітей характеризуються оригінальністю сюжету, яскравістю та виразністю, глибоким патріотизмом. У них відображено тему любові до України.

Щиро вітаємо учасників з перемогою у територіальному етапі обласного конкурсу! У І віковій категорії: з ІІ місцем – Купченко Наталію (вчитель Парфенюк М.М., Новослобідський НВК), з ІІІ місцем – Селіну Людмилу (вчитель Міщенко Н.М., Юр'ївський НВК), Гарбузову Дар'ю (вчитель Скворцова С.В., Юр'ївський НВК), Жердєву Юлію ( вчитель Парфенюк М.М., Новослобідський НВК). У ІІ віковій категорії: з І місцем - Банну Аліну (вчитель Міщенко Н.М., Юр'ївський НВК). На обласний етап конкурсу будуть надіслані есе Купченко Наталії та Банної Аліни. Щиро, від усього серця бажаємо учасникам не зупинятися на досягнутому і перемоги у обласному етапі конкурсу!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь