Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новослобідська сільська рада восьмого скликання розпочала свою роботу

Дата: 26.11.2020 02:12
Кількість переглядів: 248

Фото без опису20 листопада відбулося засідання першої сесії Новослобідської сільської ради VIII скликання.

Засідання ради розпочала голова Новослобідської сільської територіальної виборчої комісії Ірина Лазарь, яка повідомила про завершення виборчого процесу виборів, що відбулися 25 листопада 2020 року, та зачитала інформацію про результати виборів депутатів Новослобідської сільської ради восьмого скликання та Новослобідської сільської голови.

За підсумками виборів депутатів Новослобідської сільської ради восьмого скликання, визнано повноваження та проведено реєстрацію 22 депутатів ( присутні на засіданні 20), які склали Присягу і їм вручено посвідчення депутата Новослобідської сільської ради.

Відповідно до протоколу сільської територіальної виборчої комісії, Новослобідським сільським головою обрано і зареєстровано Гаркавенко Ольгу Олександрівну, яку підтримали 71,8 % від усіх жителів громади, що взяли участь у волевиявленні. Голова склала Присягу і отримала посвідчення.

«Нове скликання сілської ради розпочинає роботу у непростий час. Жителі громади чекають від нас із вами ефективної роботи. І ми будемо мати успіх, якщо будемо ставити інтереси громади понад особисті, якщо наше бажання творити і розбудовувати успішну громаду буде вище власних амбіцій та потреб. Прошу, незважаючи на партійні приналежності, пам’ятати основне – ми всі жителі Новослобідської громади, ми любимо свій край і готові докласти максимум зусиль для його розбудови. У нас дуже багато проблемних питань в кожному населенному пункті. Хочу, щоби ми навколо усіх цих питань об’єднали весь депутатський корпус, незалежно від політичних поглядів. Вибори закінчилися. Треба починати плідно працювати. Давайте працювати єдиним депутатським корпусом!», зазначила голова.

Подальшу роботу рада проводила під головуванням сільського голови.

Засідання носило установчий характер і на ньому було обрано секретаря сільської ради. В результаті таємного голосування, переважною більшістю голосів секретарем ради обрана Олена Мірошнікова, яка була обрана секретарем ради і у попередньому скликанні. Після обрання секретаря, було призначено першого заступника сільського голови, яким став Сергій Крюков.

Питання утворення старостинських округів на сесії не розглядалось, бо на даний час на законодавчому рівні поки що не визначено порядок створення старостинських округів. Але з метою безперебійного надання послуг населенню та вирішення негайних питань, було затверджено старост сіл.

Також, депутати утворили три постійних депутатських комісій, затвердили їх персональний склад та Положення про постійні депутатські комісії.

Утворили виконавчий комітет сільської ради, визначили його чисельність та затвердили персональний склад. Розлянуте питання затвердження Регламенту роботи сільської ради, який є головним документом сільської ради.

На засіданні першої сесії також були розглянуті інші питання, що стосуються діяльності сільської ради. З усіх питань, внесених на розгляд першої сесії, були прийняті відповідні рішення.

Першу сесію восьмого скликання провели конструктивно і саме з першої сесії розпочалася робота нової каденції Новослобідської сільської ради в умовах завершення адміністративної реформи й змін територіального устрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь