Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Виконком в режимі онлайн

Дата: 02.12.2020 21:04
Кількість переглядів: 197

     30 листопада відбулося  засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради 8-го скликання. Засідання проходило в режимі онлайн.
     До порядку денного увійшли 34  питання. На засіданні були розглянуті питання організаційного характеру, для забезпечення безперебійної роботи сільської ради: робота старост, на закріплених робочих місцях із виконанням певних функцій (вчинення нотаріальних дій, право видачі документів інформаційного характеру, видачу довідок про фактичне місце проживання (непроживання) громадян, призначення відповідального за діловодство по зверненням громадян, виконання функції реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб, ведення військового обліку, ведення  по-господарського обліку).
    Були утворені наступні  комісії:  з питань захисту прав дитини; опікунська рада; адміністративна комісія; узгоджувальна комісія; комісії з житлових питань.  
   З метою забезпечення охорони життя людей та попередження нещасних випадків на воді в зимовий період прийняли рішення щодо інформування населення про недопущення масового відпочинку на льоду та  недопущення рибної ловлі у невстановлених місцях та в нетверезому стані.
   Прийняли на обслуговування до Комунального закладу «Центр з надання соціальних послуг» Новослобідської сільської ради трьох мешканців громади, які потребують стороннього догляду.
    З метою забезпечення належного, традиційного святкування Дня Святого Миколая та новоріно-різдвяних свят, залучення мешканців та дітей до духовних надбань нашого краю ( цього року в умовах карантину)  затверджені заходи : Вітальна благодійна акція „Святий Миколай – дітям!”; Провести книжкову виставку про традиції святкування Нового року та виставку новорічних ялинкових прикрас і поштових листівок минулих століть; Провести Новорічні ранки для вихованців дитячих садочків та учнів загальноосвітніх шкіл; Підготувати привітання з Різдвом Христовим; Провести роз’яснювальну роботу  серед дітей та молоді по  безпечному використанню піротехнічних засобів.
   З метою виявлення видатних і талановитих особистостей, виховання у мешканців Новослобідської  об'єднаної територіальної громади відчуття гордості за свою плідну працю та бажання досягти нових успіхів у справі на користь людей і заради процвітання рідної громади було прийняте рішення про проведення щорічного конкурсу “Людина року” за 12 напрямками: «Підприємець року»; «Аграрій року»; «Працівник охорони здоров’я року» ;
«Працівник освіти року»; «Діяч культури та мистецтва року»;. «Фізична культура і спорт»; «Місцеве самоврядування»; «Соціальний працівник року»;
«Милосердя року»; «Юний талант»; «Професіонал року у комунальній сфері»; «Молода  людина року».
   Обговорення були по питанню «Про  внесення  пропозицій  Новослобідській сільській раді щодо проєкту  бюджету Новослобідської територіальної громади на 2021 рік».  Бюджету на 2021 рік,  сформовано на підставі норм чинного Податкового кодексу України, Бюджетного кодексу України, проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік», пропонується визначити на 2021 рік: доходи місцевого бюджету у сумі 44 543 240,00 гривень, видатки бюджету сільської  територіальної громади у сумі        44 523 240,00 гривень.
    Всі питання були опрацьовані  і прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь