Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Всеукраїнська акція "16 днів проти насилля"

Дата: 30.11.2020 18:46
Кількість переглядів: 166

Фото без опису25 листопада у нашій країні стартувала Всеукраїнська акція "16 днів проти насилля". Новослобідська громада не могла залишитися осторонь такої надзвичайно актуальної у наші дні акції. На виконання розпорядження сільського голови щодо проведення заходів у рамках акції ЦДЮТ Новослобідської громади 30 листопада було проведено територіальний конкурс малюнків "Світ має бути без насильства".

Наші діти спробували виявити неприйняття насилля у будь- яких його проявах засобами образотворчого мистецтва. У конкурсі взяли участь 73 учасника, які представили 75 робіт, у двох вікових категоріях: І- 6-10 років та ІІ - 11-16 років. Кожна робота по – своєму особлива, яскраво висвітлює тематику. Щиро вітаємо переможців: у І віковій категорії: І місце – Свірідкін Роман (Новослобідський НВК), ІІ місце – Ворона Вікторія ( Новослобідський НВК)та Марченко Владислава (Князівський НВК), ІІІ місце – Неспанов Андрій та Чабан Дмитро (Князівський НВК) і Закотін Єгор - (Юр'ївський НВК); у ІІ віковій категорії: І місце – Полякова Мирослава (Юр'ївський НВК), ІІ місце – Полякова Ярослава та Селіна Людмила ( Юр'ївський НВК), ІІІ місце – Стрельникова Оксана (Князівський НВК), Щербаков Кирило (Юр’ївський НВК), Свірідкін Олександр ( Новослобідський НВК). У кожному малюнку яскраво простежується щире обурення від насилля, яке живе у маленьких сердечках. Давайте усі разом скажемо насиллю:"Ні!".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь