A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Звіт Новослобідського навчально-виховного комплексу

Дата: 04.12.2020 13:45
Кількість переглядів: 270

Фото без описуНовослобідський НВК: загальноосвітня школа І-ІІl ступенів – дошкільний навчальний заклад Новослобідської сільської ради.

З 2020-2021 навчального року у закладі здобувають дошкільну освіту 19 дошкільнят, загальну середню освіту -101 школяр. За межами пішоходної доступності проживає 46 дітей, які забезпечені підвозом 2 шкільними автобусами. Функціонує інклюзивний клас де здобувають освіту діти з ООП.

З метою забезпечення комфортних умов для учнів та вихованців, покращення освітнього процесу та матеріально - технічної бази закладу у 2020 році реалізується проект «Велике будівництво».(утеплення фасаду , заміна віконних і дверних блоків). У 2019 році проведенно реконструкцію топкових мереж і всановлено твердопаливний котел. Для пропаганди здорового способу життя та розвитку спортивних здібностей дітей у закладі здійснено закупку спортивного інвентарю та обладнання для спортивної зали школи .

В закладі функціонує сучасна медіатека, дякуючи тому, що сільською радою була профінансована купівля 4-х додаткових комп’ютерів та комп’ютерних столів . Загальна кількість сучасної комп’ютерної техніки складає 28 одиниць. Всі шкільні кабінети оснащені швидкісним доступом до мережі Інтернет.

За рахунок фінансування Новослобідської сільської ради проводились косметичні ремонти кабінетів початкової школи, , актової зали, та коридорів школи. По коридорах повнюстю замінено освітлення. Здійснено ремонт і відновлено роботу внутрішнього туалету , встановлені 3 електричні сушарки для рук.

За програмою «Нова українська школа» та для створення ресурсних класів, за рахунок державної субвенції та місцевого бюджету для закладу освіти закуплено обладнання та матеріали, меблі для навчальних класів – стінка «Африка» , «Квіткова поляна», пуфи, стіл-квітка, 23 парти і стільці одномісні ,мультимедійне обладнання – 3 інтерактивні дошки , 3 проектори, 4 ноутбуків, 3 принтери, 3 ламінатори з комплектами плівки для ламінування, 1 документ-камера, 6 планшетів, дидактичні матеріали та ін .

Для забезпечення учнів та вихованців здоровим та якісним харчуванням до харчоблоку НВК придбано 2 морозильні камери, встановлено вентиляційне обладнання та комплект посуду для їдальні, встановлено новий електробойлер. У 2020 - 2021 навчальному році учні початкової ланки та діти пільгової категорії на 100% харчуються за рахунок місцевого бюджету.

3 дитини, сім'ї яких опинились в складних життевих обставинах, забезпечені безкоштовним харчуванням.

Заклад забезпечений навчальним обладнанням з природо-математичних дисциплін : ноутбук 2 шт. Комплект мультимедійного обладнання 2 шт. Шафа витяжна для кабінету хімії, мікроскоп,ваги, набір хімічних реактивів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь