A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Звіт Князівського навчально-виховного комплексу

Дата: 04.12.2020 14:04
Кількість переглядів: 333

Фото без описуКнязівський НВК: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Новослобідської сільської ради.

З 2020-2021 навчального року заклад відвідують 102 здобувачі освіти. З них – 81 учень 1-9 класів та 21 вихованець дошкільної групи .

З метою забезпечення комфортних умов для учнів та вихованців, покращення освітнього процесу та матеріально - технічної бази закладу у 2019 році реалізовано проект «Капітальний ремонт фасаду та утеплення будівлі закладу». Будівлю оснащено пандусом та блискавко-відведенням. Для безперебійного функціонування системи опалення придбано водяний насос. Для пропаганди здорового способу життя та розвитку спортивних здібностей дітей у закладі проведено косметичний ремонт спортивної зали та здійснено закупку спортивного інвентарю та обладнання як для спортивної зали школи і дошкільної групи.

В закладі здобувають освіту діти з 9 навколишніх сіл. Для забезпечення їх якісним підвозом у 2019 році придбано новий комфортабельний шкільний автобус.

Фото без описуВ закладі функціонує сучасна медіатека, дякуючи тому, що сільською радою була профінансована купівля 3-х додаткових комп’ютерів та комп’ютерних столів . Загальна кількість сучасної комп’ютерної техніки складає 14 одиниць. Всі шкільні кабінети оснащені швидкісним доступом до мережі Інтернет.

За рахунок фінансування Новослобідської сільської ради проведено косметичні ремонти кабінетів початкової школи, інклюзивно-ресурсної кімнати, актової зали, медіатеки та коридорів школи. Здійснено ремонт 4-х туалетних кімнат, шкільної їдальні, встановлені 3 електричні сушарки для рук , тощо.

За програмою «Нова українська школа» та для створення ресурсних класів, за рахунок державної субвенції та місцевого бюджету для закладу освіти закуплено обладнання та матеріали, меблі для навчальних класів – стінка «Африка» , «Квіткова поляна», пуфи, стіл-квітка, 12 двомісних парт та 21 парти і стільці одномісні ,мультимедійне обладнання – 3 інтерактивні дошки , 3 проектори, 5 ноутбуків, 3 принтери, 3 ламінатори з комплектами плівки для ламінування, 1 документ-камера, 9 планшетів, дидактичні матеріали та ін .

Для забезпечення учнів та вихованців здоровим та якісним харчуванням до харчоблоку НВК придбано 2 морозильні камери, встановлено вентиляційне обладнання та комплект посуду для їдальні, встановлено новий електробойлер. У 2020 - 2021 навчальному році учні початкової ланки та діти пільгової категорії на 100% харчуються за рахунок місцевого бюджету.

Для розвитку естетичних та творчих здібностей учнів та вихованців закладу сільською радою була профінансована купівля музичної апаратури та проектор і екран, піаніно. Для кабінету психологічного розвантаження придбано стіл пісочної анімації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь