Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

До уваги роботодавців Путивльщини!

Дата: 08.12.2020 13:36
Кількість переглядів: 232

До уваги роботодавців Путивльщини!

04.12.2020 року прийнято Закон України «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» .

Згідно ст.3 цього Закону суб’єкти господарювання – юридичні особи, які на дату набрання чинності цим Законом скоротили або  можуть скоротити передбачену законодавством тривалість робочого часу працівників, у т.ч. через простій, після впровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», за їх зверненням можуть отримати одноразову матеріальну допомогу для виплати таким працівникам.

Розмір матеріальної допомоги визначається пропорційно робочому часу працівника, який скорочено або заплановано скоротити, у тому числі через простій, та не може перевищувати  восьми  тисяч гривень на одного працівника.

За детальною інформацією і допомогою запрошуємо звертатись до Путивльської районної філії Сумського обласного центру зайнятості .

 

 

О.В.Спориш – директор філії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь