Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Шановна громада, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати та члени виконкому!

Дата: 08.12.2020 15:26
Кількість переглядів: 325

Фото без описуШановна громада, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати та члени виконкому!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Це свято можно вважати народним, бо сьогодні місцеве самоврядування – це найближча до людей і їхніх турбот ланка влади.

Це свято кожного села, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а для громади та в інтересах громади.

Діяльність сільської ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців громади.

Вам випала висока довіра жителів сіл представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя. Нині на порядку денному багато проблем, у освітній і медичній галузях під час всесвітньої пандемії COVID-19, житлово-комунальному господарстві, розв’язання яких дасть можливість стабільно розвиватися і впевнено дивитися в майбутнє.

Впевнена, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами, партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді працюватимуть над підвищенням потенціалу нашого рідного краю.

Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана вам, дорогі мешканці громади, за любов до рідного краю, високу активність у громадському житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я та щастя, достатку й благополуччя, наснаги і успіхів у роботі і звичайно ж, мирного неба над головою.????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь