Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Проведено нараду щодо обстеження міжгосподарської мережі осушувальних систем та передачі їх громаді

Дата: 16.12.2020 20:09
Кількість переглядів: 175

Фото без опису14 грудня та 15 грудня, була проведена нарада з керівництвом Клевенського міжрайонного управління водного господарства Гедерим Ю.Ю. та старостами округів щодо обстеження в межах адміністративних територій міжгосподарської мережі осушувальних систем та передачі їх в громаду.

Було обговорено інформацію, щодо передачі водогосподарських об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури, які знаходяться на території сільської ради, це осушувальна система «Волинцеве», «Бунякине», «Польова»(Манухівка), а також дамби, польові експлуатаційні дороги та мости.Фото без опису

Сільські голови висловили ряд питань, а саме: цілісності меліоративних систем, про фінансування на їх утримання, про винесення вирішення цього питання на сесію сільської ради та про проведення обстеження та перевірці інженерної інфраструктури осушувальних систем і складання акту перевірки стану каналів, гідротехнічних споруд на території громади.

За результатами наради вирішили ознайомитись з картографічними матеріалами, де знаходяться меліоративні канали та провести обстеження реального стану осушувальних систем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь