Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята

Дата: 18.12.2020 16:48
Кількість переглядів: 256

Фото без описуЗ першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Одне з найбільш шанованих свят – день Святого Миколая, свято захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро.

Святий Миколай здавна опікується дітками. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. У цей час всі діти з нетерпінням чекають дива.

І саме таку довгоочікувану зимову казку подарували нашим діткам працівники Новослобідської сільської ради, які мандруючи від оселі до оселі вручали солодкі подарунки. Не залишились без подарунків і учні навчальних закладів, адже до кожного НВК сьогодні з солодощами та побажаннями також завітав Святий Миколай.

Головним подарунком для кожного дорослого сьогодні були щирі посмішки малечі і нам дорослим, дуже хочеться, щоб це свято доброти і гарного настрою тривало в кожній дитячій душі не один день, а протягом усього року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь