Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Дата: 23.12.2020 14:17
Кількість переглядів: 280

Традиційно з нагоди проведення Дня охорони праці в Україні проходить конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Конкурс проводиться з метою привернення уваги суспільства, зокрема дітей та молоді, до питань охорони праці, формування свідомої позиції молоді щодо значення і місця безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя, акцентування уваги дітей та молоді як майбутніх працівників на виробничих небезпеках і ризиках, активізації творчого потенціалу дітей та молоді, сприяння розвитку дитячої творчості. До участі в конкурсі долучилися і діти Новослобідської сільської ради. На конкурс було представлено 12 творчих робіт вихованців, учнів закладів позашкільної та загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради Путивльського району Сумської області. Згідно з Положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» на розгляд членів журі було представлено конкурсні роботи учасників за двома віковими категоріями: І – діти віком від 6 до 10 років, ІІ – діти віком від 11 до 14 років. При оцінюванні робіт ураховувались відповідність роботи тематиці конкурсу, актуальність теми, практичне значення, втілення творчої ідеї та задуму автора, оригінальність та оформлення. Усі роботи вихованців характеризуються оригінальністю сюжету, яскравістю та виразністю. У роботах відображено тему охорони праці та техніки безпеки. Щиро вітаємо переможців територіального етапу конкурсу: у першій групі:

Фото без описуІ місце – Рубанов Ілля ( Князівський НВК, вчитель Божок Л.Ф.), ІІ місце – Цибульняк Павло ( гурток "Чарівний пензлик", керівник гуртка Скворцова С.В.) та Шаповалова Вікторія ( Князівський НВК, вчитель Редковець Н.П.), ІІІ місце - Щербаков Кирило (гурток "Чарівний пензлик", керівник гуртка Скворцова С.В.).

У ІІ віковій категорії: І місце – Полякова Ярослава ( гурток "Чарівний пензлик", керівник гуртка Скворцова С.В.), ІІ місце – Гарбузова Даша ( гурток "Чарівний пензлик", керівник гуртка Скворцова С.В.). На обласний етап конкурсу будуть направлені роботи Рубанова Іллі, Полякової Ярослави, Цибульняка Павла та Шаповалової Вікторії.

Бажаємо учасникам перемоги у обласному етапі конкурсу!

А як таку важливу тему бачать наші діти, дивіться самі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь