Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Соціальні угоди -це угоди про партнерство заради розвитку громади

Дата: 23.12.2020 23:38
Кількість переглядів: 888

Фото без описуБула проведена нарада з аграріями, що обробляють землю на території громади та структурними підрозділами сільської ради, з метою обговорення співпраці, а саме заключення соціальних угод та врегулювання всіх нагальних питань. Діалог мав конструктивний характер, адже позиція сільської ради - це покращення розвитку інфрастуктури населених пунктів громади.

Дійшли спільної згоди у тому, що використовуючи сільгосптехніку на дорогах як державного так і місцевого значення, надаючи певну шкоду, представники Фото без описуагроформувань будуть допомогати робити ремонт і по можливості, регулювати рух транспорту поза межами населених пунктів. Піднімалося також питання щодо заключення договорів оренди на землю, адже 60 відсотків прибуткового податку повертається в громаду, а це відповідно наповнення бюджету. Було обговорено питання, щодо надання допомоги в розчистки доріг від снігу в зимовий період на території громади. Дякуюємо, нашим аграріям, за допомогу у розчистки снігу, в населених пунктах, вже не одну зиму.

В кінці розмови, майже всі її учасники, які були присутні, погодилися, що заключення соціальних угод, дає можливість не лише розвиватися, а й громада буде чітко знати, яким чином і в якій мірі підприємці надають їм допомогу. Що будуть проводити сходи сіл, де будуть обговорювати з населенням на які цілі будуть направлені кошти та про ту роботу, яка виконується суб’єктами господарювання. Першочергово буде враховувати думка людей та їхні потреби. А якщо той чи інший підприємець захоче надати додаткову допомогу – це буде лише його власна ініціатива.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь