Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ЛЮДИНА РОКУ 2020

Дата: 24.12.2020 19:56
Кількість переглядів: 479

Новослобідська громада - «ЛЮДИНА РОКУ 2020»

Фото без описуЦього року, виконавчим комітетом Новослобідської сільської ради, було започатковано конкурс “Людина року”. Цей конкурс проводиться з метою виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти територіальної громади, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій і громадсько-політичній діяльності, виховання у мешканців Новослобідської об'єднаної територіальної громади відчуття гордості за свою плідну працю та бажання досягти нових успіхів у справі на користь людей і заради процвітання рідного краю.

Кажуть, що у кожної людини є свій «Зірковий час». Той самий чудовий момент у житті, коли доля говорить: «Даю тобі шанс. Доведи, на що ти здатний!»

І сьогодні, напередодні Нового року ми запросили в наш зал тих, хто своєю наполегливою працею, досяг визнання і поваги односельців.

З чого починається Батьківщина велика чи мала?

З шуму пшениці під поривом вітру, з трелі жайворонка над нескошеними луками, з кольору черемхи під сільським вікном і п'яного поцілунку першого кохання, з тепла материнських рук і запаху свіжоспеченого хліба. А найголовніше - це місце, де ми живемо і працюємо, де народжуються і роблять перші кроки наші діти, де врешті-решт знаходимо ми спокій, продовжуючи жити в наших справах.

Праця - головна міра всіх достоїнств і сама висока оцінка праці, коли говорять "Зроблено на совість". Так, будь-яка справа вимагає старанності і майстерності, але тільки з майстерністю приходить шана народу... Пошана ..., означає визнання і повагу, вираз почуття подяки і гордості за своїх земляків. Нам завжди було і є чим пишатися і в першу чергу своїми людьми зі звичайними біографіями, що не дзвінкими, але трудовими і чесними. І тримається світ саме на надійних людях, в яких стільки краси і достоїнств.

Час! Він йде по вічному маршруту: хвилина, година, десятиліття. І як би ми не намагались його продовжити, життя не стоїть на місці воно мчить невблаганно, швидким стрімким потоком, що складається з днів і подій, свят і будень. І з цього складається життя людини, його доля. А з безлічі людських доль складається історія громади. Відданість професії, обраної одного разу і назавжди, - хороший приклад для наслідування.

Диплом в номінації «Підприємець року» - Карпенко Володимир Дмитрович - директор ПП «Карпенко». Володимир Дмитрович принциповий, наполегливий, енергійний. Людина, яка ніколи не залишається осторонь від проблем громади. Недарма вже другий раз обирається депутатом Новослобідської сільської ради. Люди, прості мешканці для нього на першому місці. На його постійну допомогу можуть розраховувати люди похилого віку, та сім’ї які опинилися в складних життєвих обставинах.

 Диплом в номінації «Аграрій року» Територія Новослобідської сільської ради – це аграрна територія. Агросектор - це бюджетоутворююча галузь Новослобідської громади.

Одним з найбільших підприємств на землях Новослобідської ОТГ є ПП «Карла Маркса 2», яке очолює Станіслав Володимирович Гаркавенко. Його можна охарактеризувати висококваліфікованим фахівцем, професіоналом, ініціативним, мудрим керівником, ініціатором розробки та впровадження на підприємстві ряду технічних інновації у ввіреному йому підприємстві.

Диплом в номінації «Працівник охорони здоров’я року» З 1992 року працює медичною сестрою тендітна, але дуже сильна жінка. Майже 28 років свої професіональні знання, терпіння, увагу віддає людям. Полієнко Наталія Петрівна своєю щоденню працею вносить вагомий особистий внесок у вирішення проблем охорони здоров’я мешканців нашої громади.

Диплом в номінації «Працівник освіти року» Чуйко Сергій Васильович працює директором Новослобідського навчально-виховного комплексу з грудня 2000 року. За час роботи проявив себе здібним, сумлінним керівником, на високому рівні володіє стилем, формами і методами управлінської діяльності, спрямовує управлінські рішення на організацію та забезпечення умов функціонування закладу, реалізацію прав учнів на здобуття загальної середньої освіти.

Диплом в номінації «Діяч культури та мистецтва року» Дзекунова Жанна Василівна – берегиня горюнської культури та зокрема фольклору, художній керівник народного фольклорного аматорського ансамблю «Горюночка» філії Линівський сільський клуб. Елемент нематеріальної культурної спадщини «Пісенна традиція села Линове», який внесений до регіонального переліку, є нашої невід’ємною візитівкою та гордістю! А ще вона актвний учасник всіх культурно-мистецьких заходів на теріторії Новослобідської громади та за її межами

Диплом в номінації «Фізична культура і спорт» Тимошенко Юрій Анатолійович, вчитель фізкультури Юр’ївського НВК. Своєю наполегливою працею він популяризує фізичну культури і спорт серед дітей та молоді Новослобідської сільської ради. Його вихованці досягають великих успіхів. Активний учасник усіх спортивних, туристичних та культурних заходів, хороший наставник для підростаючого покоління. Для нього спорт – це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, а і стиль життя.!

Диплом в номінації «Місцеве самоврядування» людина, яка забезпечує якісне та своєчасне виконання поставлених завдань, має високий рівень професійних знань, здатна до самоосвіти, вміє підтримувати ділові відносини з колегами, планувати роботу, здійснювати керівні функції, а ще самодисциплінована, наполеглива, енергійна. Саме така – Скрипченко Наталія Володимирівна – спеціаліст відділу фінансів Новослобідської сільської ради

Диплом в номінації «Соціальний працівник року» Бродкіна Ольга Іванівна - соціальний працівник комунального закладу «Центр надання соціальних послуг», понад 20 років працює у соціальній сфері. В умовах неформального спілкування допомагає вирішити соціально-моральні, соціально-побутові, психологічні та інші проблеми людей похилого віку, супроводжуючи їх протягом певного життєвого періоду.

Диплом в номінації «Милосердя року» Проторієй Іоан ( село Князівка) відзначається високим рівнем милосердя, що виявляється в готовності допомагати кожному, хто цього потребує, в розумінні почуттів і думок людей, наданні духовної підтримки їхніх прагнень, виявляє в житті найвищі людські якості і творить добро.

 Диплом в номінації «Юний талант» Юлія Жердєва надзвичайно талановита та всебічно розвинена дівчина! Жодного заходу в Новослобідський сільській раді не проходить без її активної участі, вона співає, танцює, виступає в ролі ведучої, шиє , малює, пряде. Можна до безкінечності перелічувати її таланти – талановита людина- талановита в усьому!

Диплом в номінації «Професіонал року у комунальній сфері» Особистий внесок у розвиток комунального підприємства «Турбота» Новослобідської сільської ради Путивльського району Сумської області щоденно вносить Третяк Сергій Васильович. Він користується повагою у колективі та у мешканців громади. За відносно невеликий термін роботи зарекомендував себе, як здібний, наполегливий, ділові якості проявив на найвищому рівні, постійно прагне до самовдосконалення.

Диплом в номінації «Молода людина року» Мілько Максим Вікторович вчитель Новослобідського НВК активно впроваджує інноваційні форми і методи роботи у навчально-виховному процес. Цілеспрямовано працює над розвитком логічного мислення у школярів. У своїй роботі значну увагу приділяє особистісно-зорієнтованому підходу, вибудовує систему формування успішної молоді. Активний учасник усіх культурних заходів, активіст та приклад для підростаючого покоління.

 І нарешті диплом в секретній номінації від організаційного комтету «Креативний митець року» Андрєєва Тетяна Віталіївна - творчо працюючий фахівець, який добре знає і любить свою роботу, а свої знання і вміння успішно передає дітям. Це досвідчена, грамотна, скромна і наполеглива, ініціативна і винахідлива, весела і кмітлива, віна вчиться і вчить інших, віна шукає і знаходить, і завжди випромінює оптимізм.

Життя людей так схоже на життя зірок. Одні тьмяно мерехтять, інші рівно горять, треті - яскраво блищать. І цей блиск зірки відповідає яскравості особистості. Так нехай же сьогодні яскраво осяюють цю сцену зірки наших номінацій.

Хочемо побажати усім: щоб Ви ніколи не боялися труднощів, щоб ви завжди могли утримувати своє лідерство, тому що стати першим нелегко, але можна, а ось залишатися першим досить важко.

Бажаємо всіх благ, нових здобутків, здоров'я, щоб Ви гідно представляли наш край!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь