A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Подати повідомлення про відкриття валютного рахунку в іноземному банку можна в електронному вигляді завдяки модернізації Реєстру декларацій

Дата: 13.01.2021 16:38
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

     У кінці грудня 2020 року Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) забезпечило модернізацію Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (Реєстру декларацій). Завдяки цьому Реєстр декларацій став зручнішим у користуванні як для суб’єктів декларування, так і для інших громадян.

       Серед головних оновлень – можливість подати повідомлення про відкриття валютного рахунку в установі банку-нерезидента в електронному вигляді (наказ від 17.12.2020 № 574/20).

     Така можливість уже передбачена в особистому кабінеті в Реєстрі декларацій. Для подання повідомлення потрібно натиснути кнопку «Нове повідомлення про відкриття валютного рахунку».

     Зазначимо, що за необхідності суб’єкти декларування можуть подати повідомлення про відкриття рахунку в установі банку-нерезидента ними або членами їхньої сім’ї й у паперовому вигляді.   

   Довідка. Інформування НАЗК про відкриття валютного рахунку в установі банку-нерезидента передбачено  ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції".

 

Джерело: https://nazk.gov.ua/uk/novyny/zavdyaky-modernizatsiyi-reyestru-deklaratsij-podaty-povidomlennya-pro-vidkryttya-valyutnogo-rahunka-v-inozemnomu-banku-mozhna-v-elektronnomu-vyglyadi/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь