Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Шановні жителі громади!

Дата: 31.12.2020 04:59
Кількість переглядів: 171

Фото без описуЩиро вітаю Вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком і Різдвом Христовим! ??

Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань. Підходить до завершення 2020-й. Рік випробувань, взлетів і хоча невеликих, але досягнень. Рік, який змінив НАС. 2020 рік став початком нового життя для Новослобідської громади, яка значно розширилася. Тепер ми – одна велика родина, яка повинна згуртуватися та разом дати гідну відповідь викликам часу.

Фото без описуУ цей час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найріднішими, дарувати їм свою любов і піклування. Усе це єднає та зближує людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихає на нові звершення та добрі справи.

То ж нехай Новий рік прийде до Вас лише з радістю, буде щедрим на втілення планів і сподівань, додасть сил, здоров’я й оптимізму, вселить у душі спокій і впевненість. Нехай в Новому році у Вашому житті з'явиться все, чого не вистачає для щастя – люди навколо стануть більш дружелюбними, світ – яскравішим, справи – легшими, дружба – міцнішою, а любов – сильнішою.

Не забувайте про тих, хто поруч з Вами, даруйте їм турботу і вірність, і вони відплатять вам тим же.

Щасливого Нового року й веселих Різдвяних свят!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь