Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ДО УВАГИ ОПІКУНІВ, ПІКЛУВАЛЬНИКІВ ТА ПРИЙОМНИХ БАТЬКІВ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ!!!!

Дата: 12.01.2021 22:32
Кількість переглядів: 404

З 1 січня 2021 року відбулися зміни в порядку отримання грошової допомоги, яка стосуються виплат прийомним родинам та сім’ям опікунів, піклувальників.

З початку року районні управління соціального захисту населення припиняють прийом документів від громадян. Відтепер для отримання грошового забезпечення прийомним батькам та державної соціальної допомоги на дітей, які виховуються в прийомних сім’ях та під опікою, піклуванням потрібно подати заяву безпосередньо до спеціалістів відділу соціального захисту населення сільської ради . Подати відповідну заяву з повним пакетом документів можна також поштою (на адресу управління соціального захисту) або через електронний додаток «Дія».

Із 1 березня 2021 року заяви з необхідними документами будуть прийматися тільки посадовими особами відділу соціального захисту громади або через ЦНАП виключно з формуванням електронної справи.

В разі виникнення питань, щодо оформлення відповідних виплат та переліку необхідних документів просимо звертатись до спеціалістів відділу соціального захисту населення в старостатах сіл або за телефоном 5-45-20.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь