Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

"Вертеп - фест"

Дата: 10.01.2021 02:48
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Дуже захоплючим, неперевершиним, як завжди був Всеукраїнський фестиваль вертепів в м.Харків (в цьому році він став міжнародним). Нажаль або на наше щастя в цьому році він пройшов у віртуальному просторі! Тож з 8 по 10 січня на нас чекала масштабна святкова феєрія «Вертеп-фест в Інтернеті»! Це чудова нагода три дні поспіль насолоджуватися вертепами, колядками, кулінарними майстер-класами, танцями, розповідями про особливості традицій різних регіонів і народностей України. Подія відбувалась на сайті Фестивалю: https://vertepfest.com, який перетвориться на «Вертеп-платформу».

Вже сьогодні, я можу з гордістю сказати, що наші чотири клубні заклади прогреміли на міжнародному фестивалі "Вертеп фест" в м. Харків: Бунякинський СБК ( другій день час 3:49:29, 4:14:32, третій день 5:45) Новослобідський СБК (час 1:56:41), Чаплищанський СК (час 31:40) та Волинцевський СК (час 52:55) Це перемога! Новослобідська ОТГ НАЙКРАЩА! Серед найкращих ансамблів, театрів, аматорських формувань наші зірки теж звучали! Крокуємо разом! Так тримати! Хочу додати, активну участь приймали Мачулищанський СК, Линівський СК, Мазівський СК, Князівський СК, Ширяєвський СК. Дуже суворий був відбір, вимоги до якості зйомки та умови! Хто не потратив - не журіться, все попереду, все буде! Сподіваюсь в наступному році ми доберемось до м. Харкова офлайн! Дуже сподіваюсь! А значить все буде!

Всі три дні я в онлайн режимі спостерігала за фієрією колядок та вертепів! Є чому вчитися, заздрити (по доброму), пишатися, надихатися! Круто! Співаємо разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь