A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Сьогодні в Новослобідській сільській раді пройшов онлайн-семінар з представниками Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги та Путивльським бюро правової допомоги в рамках реалізації проекту «Програми «Прискорення приватних

Дата: 18.01.2021 17:58
Кількість переглядів: 228

Фото без описуСьогодні в Новослобідській сільській раді пройшов онлайн-семінар з представниками Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги та Путивльським бюро правової допомоги в рамках реалізації проекту «Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» на тему «Безоплатне отримання земельної ділянки з земель державної та комунальної власності. Земельний податок». Були розглянуті нагальні питання з приводу завершення процедури приватизації та державної реєстрації земельних ділянок без звернення до суду; віку громадян, з якого вони мають право на отримання земельної ділянки у власність; пільг для сплати земельного податку для фізичних осіб, штрафу, пені та відповідальності за його несвоєчасну сплату тощо. Жодне запитання не залишилось без відповіді. Проведення онлайн-семінару покращує рівень співпраці, спрямованої на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу шляхом проведення конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей, тренінгів та інших заходів, метою якого є розширення доступу до безоплатної правової допомоги та поширення правової освіти і культури населення.

Дякуємо за проведену роботу директору Сумського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги Трошечко Валентині Вікторівні, юристам Іваненко Юлії Володимирівні, Єременко Роману Олександровичу та адвокату Пилипенко Олені Сергіївні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь