A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

АГРАРІЇ СУМЩИНИ ОТРИМАЛИ 66,2 МЛН ГРИВЕНЬ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ЗА ПРИДБАННЯ ТЕХНІКИ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

Дата: 21.01.2021 09:35
Кількість переглядів: 179

Завдяки бюджетній програмі «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» напряму «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» у 2020 році аграрії Сумщини придбали 650 одиниць техніки, сільськогосподарських машин та обладнання на загальну суму 326,7 млн гривень. Це сприяло суттєвому оновленню технічної бази аграрного сектору регіону.

При цьому сільськогосподарським підприємствам Сумської області було перераховано 66,2 млн гривень часткової компенсації за понесені витрати на придбання нової техніки. Таким чином Сумщина стала другою серед регіонів України, що отримали одну з найбільших компенсацій від держави за цим напрямом програми.

Загалом виплати аграріям України у 2020 році для оновлення технічної бази досягли 1,46 млрд гривень. Завдяки цьому сільськогосподарськими підприємствами і фермерами придбано 14 946 одиниць техніки та обладнання на суму понад 3,6 млрд гривень.

Державна програма фінансової підтримки за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» буде реалізовуватися й у 2021 році.

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації: http://www.apk.sm.gov.ua/index.php/uk/golovna-storinka/1713-ahrariyi-sumshchyny-otrymaly-66-2-mln-hryven-z-derzhavnoho-byudzhetu-za-prydbannya-tekhniky-vitchyznyanoho-vyrobnytstva


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь