Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

26 січня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради.

Дата: 28.01.2021 09:07
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

У ході засідання було розглянуто 49 питань.

Затверджені графіки прийому громадян посадовими особами виконавчого комітету Новослобідської сільської ради на 2021 рік (виїздні та стаціонарні), які будуть доведені до відома населення шляхом оприлюднення на дошках оголошень в старостинських округах та на офіційному веб-сайті сільської ради.

Розглянуто питання про підсумки роботи із зверненнями громадян в сільській раді за 2020 рік: на особистому прийомі до сільського голови було зареєстровано 503 звернення – це переважно з питань земельних відносин – 260, соціального захисту – 126, охорони здоров’я – 98 та інші.

Опрацьоване питання щодо організації роботи у сфері забезпечення доступу до публічної інформації, розпорядником якої є Новослобідська сільська рада та її виконавчі органита про встановлення розміру фактичних витрат на копіювання та друк документів, що надаються за запитами на інформацію, а саме :

- копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру (у тому числі двосторонній друк) - 0,2 відсотка розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки = 4,54 грн.

- копіювання або друк копій документів формату A3 та більшого розміру (у тому числі двосторонній друк) - 0,3 відсотка розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки = 6,81 грн.

- копіювання або друк копій документів будь-якого формату, якщо в документах разом з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує відокремлення, приховування тощо (у тому числі двосторонній друк) - 0,5 відсотка розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб за виготовлення однієї сторінки = 11,35 грн.

- виготовлення цифрових копій документів шляхом сканування - 0,1 відсотка розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб за сканування однієї сторінки = 2,27 грн.

Документи за запитом на інформацію надаються безкоштовно, якщо задоволення запиту передбачає виготовлення копій документів обсягом, що не перевищує 10 сторінок.

Затверджений звіт про виконання бюджету Новослобідської сільської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік: доходи склали 34 719 349,45 гривень, видатки 33 919 126,27 гривень (детальніше зі звітом можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Новослобідської сільської ради)

Також розглянуте питання про стан дотримання вимог антикорупційного законодавства щодо виконання заходів щодо запобігання та виявлення корупції за 2020 рік та затвердження плану заходів щодо запобігання та виявлення корупції в Новослобідській сільській раді на 2021 рік. Пріоритетною в цьому напрямку залишається роз’яснювальна робота серед посадових осіб місцевого самоврядування та претендентів на заміщення вакантних посад. Зокрема обговорювалися питання щодо роз’яснення по заповненню електронних декларацій особами уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, врегулювання конфлікту інтересів, обмеження щодо сумісництва з іншими видами діяльності, обмеження після припинення діяльності.

Начальником служби у справах дітей були представлені питання щодо захисту прав та інтересів дітей.

На засідання виконавчого комітету були представлені звіти відділу земельних відносин та екології, відділу соціального захисту населення та КЗ «Центр з надання соціальних послуг» про проведену роботу у 2020 році (зі звітами можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Новослобідської сільської ради).

Затверджено перелік об’єктів та видів безоплатних суспільно-корисних робіт при адміністративному стягненні у вигляді громадських та суспільно-корисних робіт, згідно рішень суду.

З усіх питань були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь