Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

11 лютого 2021 року під головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко відбулося засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради.

Дата: 12.02.2021 15:41
Кількість переглядів: 284

Фото без опису11 лютого 2021 року під головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко відбулося засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради.

У ході засідання було розглянуто 22 питання.

На території Новослобідської сільської ради в зону підтоплення потрапляють с. Манухівка, с. Іванівка, с. Бояро-Лежачі, с. Чаплищі, с. Козлівка, с. Дорошівка. З метою забезпечення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту Новослобідської сільської ради до оперативного реагування у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних із пропуском льодоходу, повені та паводків розроблено та затверджено План основних заходів Новослобідської сільської ради щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2021 році.

З метою організації та здійснення заходів, спрямованих на забезпечення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту на території Новослобідської сільської ради до виконання завдань за призначенням, підготовки керівного складу і фахівців сільської ради, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту розроблений та затверджений План заходів цивільного захисту Новослобідської сільської ради на 2021 рік.

Затверджено План заходів проведення евакуації населення та порядку дій евакуаційних органів у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, ефективного проведення евакуаційних заходів по відселенню або евакуації населення.

Відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини Новослобідської сільської ради були представлені для затвердження плани заходів щодо проведення на території сільської ради щорічного відбіркового конкурсу читців, присвячений пам'яті Т.Г. Шевченка, щорічного двоетапного дистанційного пісенного конкурсу «Материна пісня», Міжнародного дня прав жінок і миру та святкового концерту «Найкраща в світі жінка - українка», театралізованого свята «Масляна Новослобідська 2021».

З метою належного святкування «Дня села 2021», популяризації народних традицій нашого краю, збереження та відновлення традиційних гастровподобань населення Новослобідської сільської ради були затверджені дати проведення «Дня села 2021» на території старостинських округів, а саме:

- 12 липня - с. Юр’єве, Юр’ївський старостинський округ;

- 2 серпня - с. Бояро-Лежачі, Бояро-Лежачівський старостинський округ;

- 5 серпня - с. Князівка, Князівський старостинський округ;

- 13 серпня - с. Мачулища, Мачулищанський старостинський округ;

- 14 серпня - с. Чаплищи, Червоноозерський старостинський округ;

- 21 серпня - с. Бунякине, Бунякинський старостинський округ;

- 19 серпня - с. Нова Слобода, центральна садиба;

- 28 серпня - с. Манухівка, Манухівський старостинський округ;

- 21 вересня - с. Линове, Новослобідський старостинський округ;

- 14 жовтня - с. Мазівка, Мазівський старостинський округ.

Виконавчим комітетом сільської ради було затверджено перелік об’єктів та видів безоплатних суспільно-корисних робіт при адміністративному стягненні у вигляді громадських та суспільно-корисних робіт, згідно рішень суду, для неповнолітніх осіб.

Згідно Наказу Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації від 27.01.2021 року №8-ОД «Про підсумки роботи установ соціального захисту населення області за 2020 рік та завдання на 2021 рік» були затверджені основні завдання для установ соціального захисту населення сільської ради на 2021 рік.

З метою здійснення громадського контролю за дотриманням прав засуджених осіб при виконавчому комітеті Новослобідської сільської ради було утворено спостережну комісію та затверджено Положення про роботу комісії.

Для організації здорової рухової активності громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків, членами виконавчого комітету прийняте рішення про започаткування на території сільської ради соціального проекту «Активні парки – локації здоров’я України».

З усіх питань були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь