Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Протягом січня свої статки задекларували 350 платників податків

Дата: 22.02.2021 09:45
Кількість переглядів: 574

Начальник Головного управління ДПС у Сумській області     Наталія Кіяшко надала коментар для ЗМІ Сумщини щодо підсумків декларування доходів протягом січня.

З початку 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних у минулому році. Станом на 01.02.2021 подано 350 декларацій про майновий стан і доходи громадян.

За основними напрямами платники податків області декларували доходи: від отримання спадщини – подано 116 декларацій;   від продажу сільськогосподарської продукції –  30 декларацій іноземні доходи –  108 декларацій; від здачі в найм нерухомого майна –  25 декларацій;    від продажу рухомого і нерухомого майна –  22 декларації; інші доходи –  49 декларацій.

Також, 4 громадянина Сумської області добровільно задекларували доходи, отримані протягом 2020 року, більше 1 млн гривень. Загальна сума задекларованих доходів цих громадян досягла 59,0 млн гривень. Самостійно нараховано 8,6 млн грн зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб  та 0,8 млн грн військового збору.

За результатами поданих декларацій громадянами задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі 9,6 млн грн та військового збору на загальну суму 0,9 млн гривень.

З початку року  до бюджету надійшло податку на доходи з фізичних осіб у сумі 3,9 млн гривень та військового збору – 0,7 млн гривень.

Головним управлінням ДПС у Сумській області проводиться робота щодо організаційних заходів, спрямованих на належне виконання деклараційної кампанії 2021 року. Необхідно мати на увазі, що податок від кожної задекларованої гривні піде до місцевого бюджету, а отже -  на розвиток громади в якій ви проживаєте.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь