Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Про участь в семінарі "Управління людськими ресурсами в ОТГ"

Дата: 14.02.2020 11:32
Кількість переглядів: 318

Фото без опису«Успіх громади напряму залежить від кваліфікованих кадрів»,- на цьому керівниця Сумського регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою" наголосила під час семінару «Управління людськими ресурсами в ОТГ», що був організований командою офісу для фахівців з кадрових питань ОТГ Сумщини. В якому прийняли участь спеціалісти Новослобідської громади Білокопитова Ганна та Рудейко Олексій. Реформа дає величезні переваги, але скористатися ними можна лише тоді, коли є кваліфіковані кадри. Всі ми розуміємо, що не лише на Сумщині, а й по всій країні, особливо у сільській місцевості, сьогодні кадровий голод. Саме тому є потреба у проведенні таких семінарів, які допомагають громадам набути необхідних знань та навичок у сфері управління людськими ресурсами.

Кожна громада вирішує кадрову проблему своїм методом, дехто створює більш конкурентні умови праці, деякі залучають та навчають молоді кадри. Ще одним з варіантів – є навчання працівників ОТГ. У період децентралізації влади в країні проводяться безліч навчань з підвищення кваліфікації організованих державою та міжнародними партнерами. Програма «U-LEAD з Європою» неодноразово організовувала навчання, обмін досвідом, навчальні тури до інших областей.

Загалом, захід передбачав набуття необхідних знань та навичок у сфері управління людськими ресурсами. Були розглянуті питання кадрової роботи в ОТГ, питання служби в органах місцевого самоврядування: прийняття, проходження, звільнення та нюанси антикорупційного законодавства для посадових осіб органів місцевого самоврядування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь