Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Під головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко відбулося чергове засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради.

Дата: 22.03.2021 14:35
Кількість переглядів: 189

Фото без описуПід головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко відбулося чергове засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради.

У ході засідання було розглянуто 37 питань.

З метою оцінки результатів роботи, ділових та професійних якостей, а також кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування затверджено Положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування Новослобідської сільської ради.

Розглянуте питання виконання планового завдання призову громадян на строкову військову службу навесні 2021 року – Новослобідській сільській раді необхідно забезпечити явку 6 осіб призовного віку до Путивльського РТЦК та СП з метою проходження даними особами строкової служби.

З метою впорядкування документації на житлові будинки деяких громадян, були внесені зміни до відомостей у по-господарських книгах.

Згідно Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» Новослобідської сільської ради на 2021 рік, були виділені кошти для надання одноразової допомоги на лікування одній особі, а також на поховання двох мешканців громади, які не досягли пенсійного віку та на день смерті ніде не працювали.

З метою забезпечення вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, посилення уваги до проблем громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, посилення їх захисту було затверджено заходи щодо відзначення 35-ої річниці Дня пам'яті Чорнобильської трагедії. Згідно Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» Новослобідської сільської ради на 2021 рік планується надання адресної соціальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, зокрема: громадянам, віднесеним до 1 категорії – 500,00 грн.; громадянам, віднесеним до 2 та 3 категорії – 300,00 грн.; вдовам померлих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – 300,00 грн. В закладах освіти Новослобідської сільської ради вирішено забезпечити безкоштовним харчуванням дітей – чорнобильців.

Відповідно до Програми «Склянка молока» Новослобідської сільської ради на 2021-2025 роки та з метою визначення потреби у використанні молока та молочних продуктів, відповідно до вказаної програми, затверджено тимчасові норми використання молока та молочних продуктів.

З метою збереження унікальних куточків природи, природно-культурної спадщини, біологічного й ландшафтного розмаїття, а також підвищення екологічної свідомості населення виконавчим комітетом сільської ради було прийняте рішення про укладання угоди про співпрацю в галузі охоронної, еколого-освітньої, наукової та творчої діяльності між Комунальним закладом Сумської обласної ради «Регіональний ландшафтний парк «Сеймський» та Новослобідською сільською радою.

Начальником відділу (служби) у справах дітей Новослобідської сільської ради було підняте питання щодо надання статусу дитини-сироти двом малолітнім мешканцям громади. З метою соціально-правового захисту прав дітей розглянуте питання щодо виконання батьківських обов’язків деякими громадянами по відношенню до їх малолітніх дітей. Також, з метою підтримки сімейних форм виховання на території сільської ради, членами виконавчого комітету прийняте рішення про надання пільг зі сплати за водопостачаня для дітей, які виховуються у прийомних сім’ях.

Для забезпечення збереження та примноження зелених насаджень у сільській раді, поліпшення естетичного, санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення, були затверджені заходи з благоустрою території Новослобідської сільської ради, в розрізі старостинських округів.

В ході засідання було також підняте питання щодо співпраці між Новослобідською сільською радою та Путивльською міською радою для покращення матеріальної бази медичних закладів.

З усіх питань були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь