A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

31 березня завершується термін подачі е-декларації

Дата: 29.03.2021 07:30
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

   Нагадуємо, що 31 березня 2021 року завершується термін подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування щорічних декларацій та декларацій після звільнення за 2020 рік.

????  Упродовж семи днів після подання декларації суб’єкт декларування має право подати виправлену декларацію, але не більше трьох разів.

     Якщо у вас також виникають питання щодо заповнення декларації, отримати роз’яснення можна завдяки таким сервісам НАЗК:

????Онлайн-роз’яснення зі зручним пошуком за ключовим словом. Ознайомитися з роз’ясненнями можна за посиланням або на сторінці Декларуйся-2021 https://deklaruy.nazk.gov.ua/;

????Контакт-центр за телефоном +38(044)200–06–94. Консультації надаються в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00;

????Технічна підтримка. Якщо у вас виникають питання під час роботи із Реєстром декларацій, ви можете заповнити спеціальну форму на сайті НАЗК (https://bit.ly/3sqib3V) або звернутися за електронною адресою support@nazk.gov.ua.

????Також нагадуємо, що отримати консультацію щодо заповнення декларації можна в уповноваженої особи з питань запобігання корупції в сільській раді за тел. 5-45-20.

    За несвоєчасне подання без поважних причин декларації передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    За умисне неподання суб’єктом декларування декларації передбачена кримінальна відповідальність у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь