A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

«Сумщина гастрономічна: традиційна кухня регіону»

Дата: 29.03.2021 14:38
Кількість переглядів: 664

Представляємо автентичну страву «Квашена капуста» с. Ширяєве.

РЕЦЕПТУРА:

4 качана - капусти

2 великих - моркви

Горстка - солі

ПРИГОТУВАННЯ:

Беремо наливну соковиту білу капусту, дрібимо соломкою, натераємо моркву та горстку солі, і перемішуємо капусту (перетираємо) з морквою. Складаємо до кодушки, ретельно товчемо - капусту. Зверху кладемо гніт і ставимо на 10-15 діб до закутку, так щоб з верху з'явився розсіл. Перед вживанням верхній розсіл збираФото без описуємо. Готову страву подають до столу, додаючи цибулю і змащують олією. Дуже смакує капуста з гарячою не очищеної картоплею. У великий піст квашену капусту смажать і роблять з неї картопляники.

Цей рецепт приготування передалось від бабусі до матері, й до доньки Тиховськой Валентини Петрівни. Смачного всім!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь