«Сумщина гастрономічна: традиційна кухня регіону»
Представляємо старовинну страву «Пироги з грибами та луком» с.Князівка
РЕЦЕПТУРА:
Тісто:
1кг – борошна;
0,5 – молока;
1скл.- цукру;
2- яйця;
100гр – дріжджі;
1 ч. л. –солі.
Начинка:
Гриби та лук нарізати і підсмажити на олії.
ПРИГОТУВАННЯ:
Беремо молоко підігріваємо замішуємо тісто, додаємо в молоко дріжджі, сіль, цукор, яйця, борошно, потім ретельно вимішуємо. Зверху накриваємо і ставимо на 30хвилин, щоб піднялось.
Потім змащуємо форму олією ліпимо пиріжки і ставимо запікати.
Цей рецепт приготування передалось від бабусі-до матері від матері до доньки. Розповіла та виконала майстер-клас Світлана Жулідова. Смачного всім!