Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

З турботою про дітей

Дата: 01.04.2021 12:01
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

З метою забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, всебічний розвиток та виховання в сімейному оточенні, що грунтуються на забезпеченні найкращих інтересів дитини службою у справах дітей сільської ради спільно з фахівцем із соціальної роботи КЗ «Центр з надання соціальних послуг», психологом відділу освіти молоді та спорту, старостою було здійснено профілактичний рейд «Сім’я» на території Мазівського старостинського округу. Було обстежено умови проживання дітей, які виховуються в двох прийомних родинах та одну родину, яка опинилась в складних життєвих обставинах. Приємним є той факт, що прийомні батьки приділяють належну увагу навчанню, вихованню, розвитку творчих здібностей дітей. Психологом проведені бесіди з дітками та надані консультації батькам.

З матір’ю дітей, які опинились у складних життєвих обставинах проведена бесіда, щодо належного санітарного стану житлового приміщення, забезпечення дітей харчуванням відповідно віку, організації навчання в умовах карантину, ведення здорового способу життя та попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виховання та утримання дітей.

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь