Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Про проведення місячника «Сумська весна -2021»

Дата: 09.04.2021 09:56
Кількість переглядів: 459

Фото без описуШановні мешканці у зв’язку з відзначенням в області Всеукраїнського Дня Довкілля, Міжнародного Дня Землі, Воскресіння Христова, Дня праці, Дня Перемоги та Всесвітнього Дня охорони навколишнього природного середовища Сумська обласна організація Українського товариства охорони природи оголошує в період з 01.04.2021 по 30.04.2021 проведення місячника «Сумська весна-2021». 

Місячник передбачає проведення зелених толок по впорядкуванню водоохоронних зон та прибережних смуг водойм області; очищення від сміття захисних лісосмуг, лісових масивів, узбіч доріг; які не закріплені за певними юридичними чи фізичними особами, а також благоустрій та озеленення населених пунктів, виробничих територій та приватних садиб; приведення в належний санітарний стан зон масового відпочинку населення; ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, вивіз сміття тощо в межах Сумської області.

 

Просимо підтримати  ініціативу в організації та проведенні місячника в Новослобідській територіальній громаді. За умови дотримання всіх протиепідемічних заходів , які пов'язані з протидією поширенню гострої респіраторної хвороби COVID - 19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь