A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Зустріч з військовим комісаром

Дата: 14.04.2021 13:28
Кількість переглядів: 285

13.04.2021 року за ініціативою сільського голови Ольги Гаркавенко відбулась робоча зустріч з військовим комісаром Путивльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Юрієм Яциною.

Були обговорені питання:

1) Оповіщення військовозобов'язаних запасу Новослобідської громади, відповідно до розпорядження військового комісару та ст.24 постанови КМУ № 921 від 07.12.2016 року «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних». Путивльський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки здійснює оповіщення та виклик військовозобов'язаних, які не мають обмежень у стані здоров'я та не призивались по мобілізації в 2014-2015 роках для призначення до підрозділу територіальної оборони та участі у навчальних зборах. Просимо вказану категорію військовозобов'язаних, прибути до Путивльського РТЦК та СП для уточнення облікових даних та проходження медичної комісії, зауважив Юрій Яцина.

2) Проблемні питання щодо фінансування роботи військової комісії. Програма державних медичних гарантій медобслуговування населення з 1 квітня 2020 року не передбачає фінансування організації медоглядів військовозобов’язаних. Отже, фінансування їхнього медичного забезпечення покладено на органи місцевого самоврядування. Тому з метою реалізації державної політики з якісного проведення призову громадян на строкову військову службу за станом здоров’я, для визначення ступеня придатності їх до військової служби, є необхідність прийняття програми забезпечення медогляду окремих категорій мешканців.

З усіх питань були надані вичерпні відповіді та досягнуті шляхи їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь