A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України здійснює прийом вступників за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування"

Дата: 14.05.2021 14:37
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

 

  Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України у 2021 році здійснює прийом вступників за денною та заочною (заочно-дистанційною) формами навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за державним замовленням та за договорами (за кошти фізичних та юридичних осіб) з наданням освітнього ступеня магістра.

    Прийом документів триває та буде продовжуватись до 13 серпня 2021 року.

    Термін навчання складає 1 рік і 4 місяці.

   На навчання до Інституту приймаються громадяни України, які мають вищу освіту (документ про вищу освіту встановленого зразка освітнього ступеня бакалавра, магістра, а також освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).

 За державним замовленням приймаються посадові особи місцевого самоврядування, посади яких віднесено до V-VІІ категорії посад в органах місцевого самоврядування, та які мають стаж служби в органах місцевого самоврядування або державної служби не менше як один рік на момент подання документів.

   За договорами (за кошти фізичних та юридичних осіб) приймаються посадові особи місцевого самоврядування, які обіймають посади І-IV категорії, депутати місцевих рад, керівники та працівники комунальних підприємств, інші особи, які мають вищу освіту (диплом бакалавра, спеціаліста або магістра).

   Вступники складають у серпні вступні випробовування: з основ економіки, держави та права, іноземної мови, та проходять співбесіду з питань, що стосуються державного управління.

  Вартість навчання за один рік у 2021 році за денною формою складає 29925,00 грн, за заочною (заочно-дистанційною) формою – 22100,00 грн.

  Довідки за телефоном (057) 732-65-05 (відділ прийому).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь