A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Дорогі наші діти, батьки, педагогічні працівники!

Дата: 10.06.2021 17:49
Кількість переглядів: 276

Дорогі наші діти, батьки, педагогічні працівники! Сьогодні у закладах освіти Новослобідської сільської ради пролунав останній дзвоник, такий довгоочікуваний і бажаний для всіх здобувачів освіти, дещо запізнілий у порівнянні з попередніми роками, однак він впевнено попередив усіх про закінчення навчального року. Вже другий рік поспіль у наш освітній процес вносить свої корективи карантин, через що нам приходиться спілкуватись онлайн, навчатися дистанційно, більше приймати самостійних рішень, тому вже кожен думав про закінчення такого важкого навчання.

Тож від щирого серця хочу привітати усіх учасників освітнього процесу із початком літніх каникул і побажати гарного відпочинку влітку. Дякую батькам за терпіння і розуміння, бо саме Ви взяли на себе частину учительської праці: пояснення та виконання домашніх завдань насправді стало не легким для вас випробуванням.

Сьогодні справжнє свято для випускників, бо останній дзвоник пролунав саме для них останній раз у школі. Дорогі випускники! Тільки частинка вашого життя пройшла в школі, а попереду- щасливі роки, молоді, впевнені, самостійні.І хоч траплятимуться деякі перепони на вашому шляху, однак, я впевнена, що ви справитесь з усіма труднощами, бо поруч є підтримка батьків, учителів, а головне, ваша віра в себе. Успіхів вам у здійсненні мрій та особистих перемог!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь