A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Сільський голова Ольга Гаркавенко провела серію щотижневих нарад зі старостами сіл та начальниками відділів сільської ради.

Дата: 24.06.2021 14:36
Кількість переглядів: 245

Сільський голова Ольга Гаркавенко провела серію щотижневих нарад зі старостами сіл та начальниками відділів сільської ради.

Сільський голова ознайомилась з поточним станом справ у селах громади, вислухала звіти виконаних робіт і пропозиції від старост.

Визначили головним розпорядником коштів отриманих, як субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості Новослобідську сільську раду

Обговорили питання, щодо ринку землі, бо вже з 01 липня 2021 року набирає чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення», згідно якого відкривається ринок землі. На даний час на території громади мають намір закупівлі земель сільськогосподарського призначення 4 особи.

Питання, щодо робіт КНП АЗПСМ с. Нова Слобода, було емоційно обговорено. На даний час працює лікар, який проводить виїзні прийому в кожному старостинському окрузі відповідно до графіку виїзду. Станом на сьогодні підписано декларації, але в подальшому проводити роз’яснювальну роботу, серед населення щодо укладення декларацій з лікарем, який працює на території громади.

Про проведення Днів села на території сільської ради та Фестивалю в рамках святкування 30 річниці Незалежності України «На гостини до Горюнів» в с. Нова Слобода, доповіла начальник відділу культури Тетяна Лучанінова, яка наголосила на тому що на засіданні виконавчого комітету, було прийнято рішення щодо проведенні Днів села в 2021 році і сьогодення потребує, опрацювати питання, щодо підготовки сценарію, з урахуванням тематики, а також провести наради з працівниками закладів культури, щодо організації Днів села.

Про роботу працівників з благоустрою доповів Сергій Лучанінов, начальник відділу ЖКГ Новослобідської сільської ради, який довів до відома присутніх про те, що у відділі працюють працівники з благоустрою, про проведені ними роботи на території громади. Старости наголосили на проведенні першочергових заходів на території старостинських округів.

За результатами щотижневих нарад сільський голова, дала доручення відповідальним посадовим особам, керівникам структурних підрозділів і встановили чіткі терміни їх виконання.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь