Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Інформаційний лнст

Дата: 06.08.2021 08:16
Кількість переглядів: 170

 

   Сумська обласна клінічна лікарня 25.03.2021 по розподілу Міністерства охорони здоров’я, отримала 64 зрізовий  комп’ютерний  томограф Somatom Go Top (Siemens), який встановили за адресою Суми, вул. Ковпака 18.

Комп’ ютерний томограф забезпечус високу якість досліджень для будь-якої категорії паціснтів - незалежно від складності клінічного завдання. Турбота про паціснта проявлясться в постійній увазі, адаптацfі  всіх параметрів під індивідуальні особливості i можливостей паціснта (затримка дихання, обсяг контрастної речовини) із застосуваіоіям широкого діагноетичного спектру можливостей томографа.

Апаратура дозволяс впевнено виконувати як рутинні, так i спеціалізовані КТ-дослідження, в тому числl дослідження периферичних судин (ангіографії), судин серця (коронарографії), що розширюе діагностичні можливості. У комп’ютерний томографі реалізовані оріснтовані на паціснта технології та робочі процеси, які максимально адаптуються до паціснтів будь-якого віку, ваги, з будь-яким клінічним завданням. Таким чином, променевий діагност може виконувати дослід›кення будь-якої складності, забезпечивши повний спектр клінічного застосування.  В  томографі технології дозволяють адаптуватися до кожного паціснта в таких клінічних областях, як онкологія, ангіологія, травматологія, ортопедія, пульмонологія, неврологія.

3 середини липня у кабінеті комп’ютерної томографїі KHП COP

«СОКЛ» за апресою м. Суми, вул Ковпака 18, проводяться всі види досліджень, в тому числі ангіографічні та коронарографія, пращос з 8.00 до 14.00., з вересня з 8.00 до 17.00.

За довідками звертатись за телефонами: (095) 411 57 40

(096) 189 55 15

(0542) 66 58 00

Фото без опису(0542) 66 58 28


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь