A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Правопросвітницький захід в межах реалізації проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство»

Дата: 13.09.2021 09:03
Кількість переглядів: 236

Фото без описуФото без описуФото без опису

         09.09.2021 заступник начальника відділу Путивльське бюро правової допомоги Тетяна Сєліна провела правопросвітницький захід в межах реалізації проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» та надала правову допомогу мешканцям сіл Бояро-Лежачі та Манухівка Новослобідської сільської ради.

Під час зустрічі із мешканцями громади їх було проінформовано про порядок набуття та реалізації права власності на земельну ділянку, правове регулювання користування земельною ділянкою, встановлення меж земельних ділянок, присвоєння кадастрових номерів, відповідальності за порушення земельного законодавства, порядок приватизації земельних ділянок та документи, які необхідні для цього та до яких організацій звертатись, порядок та підстави надання безоплатної правової допомоги, способи захисту прав людини.

Після проведених заходів було здійснено прийом місцевого населення. За отриманням правової допомоги звернулись мешканці з питань у сфері земельного, спадкового та житлового законодавства.

Окрім того, бажаючі отримали інформаційні буклети «БПД».

 

Цього ж дня, проведено зустріч-бесіду з працівниками старостатів. Їм було розказано про діяльність Путивльського бюро правової допомоги, роз’яснено порядок отримання безоплатної правової допомоги, а також пояснено, які категорії осіб мають на неї право.

 

Нагадуємо, за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутись до Путивльського бюро правової допомоги за адресою: м. Путивль, вул. Першотравнева, 84 або за телефоном (050) 70 88 363, (096) 40 28 842 з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 17-00. Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь