A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

В режимі Онлайн, відбулася нарада з підготовки до призовної кампанії із керівниками районів та територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки під головуванням заступника голови облдержадміністрації Вячеслава ПЕЧЕНЕНКА

Дата: 14.09.2021 13:17
Кількість переглядів: 181

За словами Вячеслава Печененка, планове завдання з призову на строкову військову службу восени 2021 року складає, з урахуванням резерву, 562 призовники. Для безумовного виконання визначеного завдання органам місцевого самоврядування у взаємодії з відповідними районними (міськими) територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки забезпечити виконання заходів з оповіщення громадян про призов на строкову військову службу та проконтролювати їх прибуття на призовні дільниці у визначені строки.

«Я впевнений, що у тісній співпраці ми виконаємо визначене Державне завдання та забезпечимо направлення необхідної кількості юнаків для проходження строкової військової служби, які отримають військово-облікову спеціальність оволодіють знаннями в користуванні озброєнням і технікою та в майбутньому стануть надійною опорою в обороноздатності нашої держави», – наголосив заступник голови облдержадміністрації.

На заході було відпрацьовано питання:

1. Підведення підсумків проведення призову громадян України на строкову військову службу у квітні-червні 2021 року (заступник військового комісара – начальник сектору комплектування Сумського ОТЦК та СП підполковник Р.Перекрестов).

2. Підготовка до призову громадян на строкову військову службу восени 2021 року та постановка задач щодо своєчасного та якісного виконання визначеного завдання (військовий комісар Сумського ОТЦК та СП полковник О.Сіроштан).

3. Дотримання громадянами України правил військового обліку. Кримінальна та адміністративна відповідальність за їх порушення (помічник військового комісара з правової роботи – начальник групи А.Олійник).

4. Стан лікувально-оздоровчої роботи допризовної і призовної молоді та заходи щодо поліпшення роботи медичних комісій по внесенню експертних рішень. Особливості проходження медичної комісії призовниками в умовах розповсюдження гострого респіраторного захворювання COVID-19 (начальник управління охорони здоров’я Сумської ОДА С.Бутенко).

5. Заходи щодо проведення розшуку, затримання і доставку громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку (заступник начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області М.Худенко).

По Новослобідській громаді на осінній призов 2021 року буде викликатись близько 84 юнака. Попередній наряд на осінній призов 5 призовників.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь