A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ТОВ «Сумигаз Збут» закликає неплатників розрахуватися за спожитий газ

Дата: 20.09.2021 09:50
Кількість переглядів: 296

    

У ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», озвучили невтішну статистику: за місяць до початку опалювального сезону борг побутових споживачів перед компанією становить 455,9 млн грн.

 

ТОВ «Сумигаз Збут» звертає увагу неплатників на те, що у серпні Президент України підписав Закон №1657, який скасовує заборону відключення боржників від газопостачання через заборгованість на період дії карантину. Заборона відключення діятиме лише в регіонах, які знаходяться у «червоній» зоні та протягом 30 днів після його скасування.

 

Станом на 15 вересня «Сумигаз Збут» вже надіслав 2075 листів-попереджень з вимогою погасити протерміновані платежі на загальну суму 6,1 млн грн. Ще близько 1300 попереджень про борги на суму понад 2 млн грн будуть надіслані найближчим часом.

Також ТОВ «Сумигаз Збут» вже передав Оператору ГРМ доручення на припинення газопостачання 102 злісним неплатникам, які ігнорують повідомлення постачальника. Перші відключення заплановані з 27 вересня.

 

Аби уникнути ризиків відключення від газопостачання, споживачам, що мають протерміновані платежі, необхідно терміново розрахуватися за використане блакитне паливо.

 

Клієнти ТОВ «Сумигаз Збут», які не мають змоги погасити заборгованість одним платежем, можуть укласти договір реструктуризації та погасити накопичені борги рівними частинами протягом визначеного договором часу. До прикладу, у серпні такою можливістю скористалися близько 300 клієнтів компанії.

 

Нагадаємо, розраховуватися за блакитне паливо необхідно щомісяця до 25 числа. Зробити це можна: за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua; Viber та Telegram-ботів 7104ua; у мобільних додатках 104Mobile для Android та 104Mobile Light для iPhone. Або у будь-якому банківському відділенні, за допомогою терміналів самообслуговування та на «Укрпошті».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь