A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

СПЛАНОВАНО ЗАХОДИ НА ПОТОЧНИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 20.09.2021 23:25
Кількість переглядів: 284

Сьогодні керівництвом Новослобідської сільської ради, проведено щотижневу онлайн нараду зі старостами та керівниками структурних підрозділів сільської ради, під час якої підведено підсумки попереднього робочого тижня та сплановано роботу на поточний.

Зокрема, проведення вакцинації населення проти проти COVID-19. Було наголошено на недопущення зриву навчального процесу через повільні темпи вакцинування. В свою чергу начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Чернякова зазначила , що станом на сьогодні в усіх закладах освіти сільської ради педагогічні колективи провакциновані на 80 і більше відсотків, що є прийнятним для повноцінної роботи в умовах, коли відбудеться перехід до «жовтої» зони епідеміологічного рівня небезпеки, але недостатньо при переході до «червоної» зони, тому робота в цьому напрямі триває.

Ірина Горбовцова повідомила, що на пункті щеплення, на сьогодні є в наявності вакцина AstraZeneca та CORONAVAC. Всі бажаючі можуть записатись на щеплення через медичний персонал або старосту.

Закцентовано увагу присутніх на темпах проведення вакцинації та спільному плані дій щодо активізації роботи з імунізації.

Обговорено, проведення заходів, 22 вересня, до Дня партизанської слави на території громади та питання створення «Активних парків» на території громади. «Активні парки» – це один із проектів, який входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Здорова Україна». Головна мета – зробити спорт доступним для всіх – як для жителів великих міст, так і малих населених пунктів кожної області. Локації будуть створені у кожній територіальній громаді України. Унікальність всеукраїнського проєкту «Активні парки» полягає в тому, що на спортивних майданчиках не розміщуватимуть інформаційні таблички, а замість них є таблички з QR-кодами. Варто лише просканувати за допомогою телефону QR-код, і за лічені секунди надійде інформація про готові комплекси вправ.

За результатами наради, сільський голова, надала ряд відповідних доручень в тому числі і з приводу своєчасної підготовки до опалювального сезону на території громади.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь