A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відповідно до Указу Президента України щорічно 22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави, як данина всенародної поваги та вшанування пам'яті усіх тих, хто під час Другої світової війни боровся за свободу своєї країни

Дата: 21.09.2021 23:28
Кількість переглядів: 436

Відповідно до Указу Президента України щорічно 22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави, як данина всенародної поваги та вшанування пам'яті усіх тих, хто під час Другої світової війни боровся за свободу своєї країни, свого народу не шкодуючи ні сил, ні власного життя.

Партизанський рух став воістину всенародною боротьбою проти німецько-фашистських загарбників.

З нагоди Дня партизанської слави, з метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у бібліотеках комунального закладу "Новослобідська публічна бібліотека" оформлені тематичні виставки, виставки-експозиції "Партизанськими стежками", присвячені підпільному та партизанському руху в 1941-1945 роках.

З літератури, представленої на виставці, можна дізнатись багато інформації про підпільну діяльність в роки Другої світової війни, про героїв Другої світової війни з нашого району, про партизанський рух на території рідного краю, про підпільні організації на окупованих територіях та про дітей-героїв.

Пам'ять про Другу світову війну, її сувора правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче – життя. Героїчні подвиги українських партизанів у пам’яті народу житимуть вічно.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь