A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Із 23 вересня Сумщина, як і вся Україна, переходить до жовтої зони.

Дата: 21.09.2021 23:29
Кількість переглядів: 398

Такий крок має стати дієвим запобіжником від повного локдауну.

Чому зараз?

Бо зокрема саме восени, коли розпочинається освітній процес, велика кількість людей одночасно потрапляє в закриті приміщення.

Тому, щоб стримати ймовірні сплески захворюваності на ковід, і запроваджується карантин. Хоча насправді жовта зона – це не стільки посилення обмежень, як деякою мірою їх послаблення.

Вакцинованим надані привілеї. Якщо ви щепилися від коронавірусу так само, як і 80% персоналу в ваших дитячих садочках, школах, коледжах, інститутах чи університетах, то для вас нічого не змінюється. Якщо 80% працівників кафе, магазинів, спортзалів, кінотеатрів і 100% їхніх відвідувачів вакцинувалися, то для вас нічого не змінюється.

Підприємці, органи влади, заклади освіти мають працювати безперебійно, але вони зможуть це робити лише якщо їхні співробітники та відвідувачі вакциновані мінімум однією дозою.

Говорити про щеплення від ковіду лише в контексті привілеїв для вакцинованих було б неправильно.

Єдиним способом захистити себе від коронавірусу та від госпіталізації залишається імунізація (Імунізація (за визначенням Всесвітньої організації охорони здоров'я) — це процес, завдяки якому людина набуває імунітет, або стає несприйнятливою до інфекційної хвороби, і який зазвичай здійснюється шляхом введення вакцини).

Особливо, коли вперше з початку вересня кількість нових випадків за добу перевищила сотню і сягала в деякі дні позначки в майже 180 хворих. Особливо, коли 98% шпиталізованих з ковід в Україні – не вакциновані.

Друзі, бережіть своїх дітей, батьків, бабусь і дідусів – робіть щеплення!Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст «вакцинация це единий ефективний спосиб захистити себе вi?д COVID-19 отримуйте нформацю 3 достовирних, офицйних джерел: vaccination.covid19.gov.ua 0800602019 o 800 вакцинация в?д COVID-19»)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь