A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

НЕВАКЦИНОВАНІ ПРОТИ COVID-19 ОСВІТЯНИ ТА ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ З 8 ЛИСТОПАДА БУДУТЬ ВІДСТОРОНЕНІ ВІД РОБОТИ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ ТА НЕ ОТРИМУВАТИМУТЬ ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ

Дата: 13.10.2021 11:27
Кількість переглядів: 227

 Про це під час брифінгу повідомив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ

За словами голови облдержадміністрації, згідно із наказом Міністерства охорони здоров’я, на період карантину обов’язковій вакцинації проти COVID-19 підлягають працівники центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів, місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів, закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.

Наказ набирає чинності через місяць з дня його публікації. У випадку, якщо через місяць співробітники вказаних організацій не матимуть щеплення проти COVID-19, то будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати на період карантину.

«Наразі в Сумській облдержадміністрації вакциновано проти COVID-19 понад 85% працівників, в райдержадміністраціях – 84%. Через місяць ці показники мають сягати 100%», – наголосив Дмитро Живицький.

До цього переліку також планується включити працівників усіх державних установ, організацій та підприємств, соціальних працівників та працівників поштових послуг.

«Сьогодні нам важливо усіма можливими способами зберегти життя і здоров’я жителів Сумщини та не допустити закриття підприємств в умовах червоної зони, яка стрімко наближається, спаду економіки тощо, – зазначив Дмитро Живицький. – Тому я прошу вакцинуватись усіх, хто активно співпрацює з людьми, зокрема, освітян та держслужбовців».

Джерело: http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/26879-nevaktsynovani-proty-covid-19-osvityany-ta-derzhsluzhbovtsi-z-8-lystopada-budut-vidstoroneni-vid-roboty-na-period-karantynu-ta-ne-otrymuvatymut-zarobitnu-platu.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь