A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

14 жовтня ми відзначаємо урочисте і світле свято – День захисників

Дата: 13.10.2021 23:33
Кількість переглядів: 354

14 жовтня ми відзначаємо урочисте і світле свято – День захисників і захисниць України. Згідно з Указом Президента України цей день з’явився у нашому календарі на честь мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу.

Війна раптово увірвалася на українську землю. У наш дім, у наше життя. Невидимий, страшний фатум мобілізував на Схід України десятки тисяч молодих здорових українців, які щодня дивляться в очі війни і смерті. Які забули про радість життя, залишили своїх рідних, своїх дітей, пішли добровольцями захищати нашу Вітчизну. Не всі повернулися живими. Пам'ять про них – вічна. Вона у наших серцях. Багато поранених і скалічених душ. Але не зневірених, не підкорених. Бо любов до Батьківщини – це назавжди.

Війна змінила наше сприйняття цього світу. Ми вчимося бути іншими. Ми вчимося цінувати життя. Робити добро і бути відвертими. Ми починаємо розуміти істинність моральних принципів, які мають бути пріоритетними життєвими цінностями і головними заповідями людського життя. Згадаємо кожного солдата, хто віддав життя за наше мирне небо і нашу єдину Україну. Одним із них був наш земляк Олексій Озеров.

Вклонімося матері загиблого Героя Наталії Кривобок, яка втратила найцінніше і найдорожче – свою дитину і втрата ця непоправна, бо ніхто і ніколи не поверне загиблого сина.

На знак глибокої шани, вдячності і поваги до матері, яка виховала патріота та справжнього чоловіка, що став на захист миру і безпеки в Україні, сьогодні у переддень свята старостою Мазівського старостинського округу Сергієм Солом’янником та начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Тетяною Черняковою були вручені квіти і пам’ятний подарунок. Найщиріші слова вдячності лунали мамі загиблого Героя. Наталія Кривобок – Жінка з великої літери, гідний приклад справжньої мужності, самовідданої материнської любові та патріотизму.

Нехай над усіма нами завжди буде мирне небо над головою. Слава Україні! Фото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь