A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

22 жовтня 2021 року під головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко відбулося засідання чергової тринадцятої сесії восьмого скликання Новослобідської сільської ради.

Дата: 23.10.2021 09:25
Кількість переглядів: 353

22 жовтня 2021 року під головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко відбулося засідання чергової тринадцятої сесії восьмого скликання Новослобідської сільської ради. В роботі сесії прийняли участь 17 депутатів із 22 обраних. У ході засідання депутатами сільської ради було розглянуто 72 питання.

На засідання сесії були запрошені: заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексій Шибаєв, старости старостинських округів Новослобідської сільської ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів сільської ради.

Начальник відділу фінансів та економічного розвитку Владислав Нерощин довів до відома присутніх інформацію про виконання бюджету Новослобідської сільської територіальної громади за 9 місяців 2021 року. Депутатами сільської ради було прийняте рішення про затвердження звіту про виконання бюджету Новослобідської сільської територіальної громади за 9 місяців 2021 року: доходи склали 39 822 578,97 гривень, у тому числі: загальний фонд – 38 908 673,81 гривень та спеціальний фонд – 913 905,16 гривень; видатки склали 34 308 584,91 гривень, у тому числі загальний фонд – 31 171 703,35 гривень та спеціальний фонд – 3 136 881,56 гривень.

В ході засідання депутатами також були затверджені: звіт про виконання програми економічного та соціального розвитку Новослобідської сільської ради за 9 місяців 2021 року, розпорядження сільського голови з бюджетних питань за ІІІ квартал 2021 року та рішення виконавчого комітету Новослобідської сільської ради з бюджетних питань.

Депутати затвердили старост, кандидатури яких запропонувала сільський голова Ольга Гаркавенко за результатами обговорень, що були здійснені шляхом подвірного опитування мешканців громади. Затверджено на посаді старости Першого (колишній Мазівський) та Другого (колишні Князівський та Червоноозерський) старостинських округів - Солом’янника Сергія Володимировича; Третього (колишні Линівський та Юр’ївський) старостинського округу - Шевченко Ірину Олександрівну; Четвертого (колишні Манухівський та Бояролежачівський) старостинського округу - Малишеву Світлану Олексіївну; П’ятого (колишні Бунякинський та Мачулищанський) старостинського округу - Мілікова Олександра Миколайовича.

У зв’язку зі створенням нових старостинських округів, з метою надання можливості надання якісних послуг населенню старостами та спеціалістами громади було внесено зміні до Порядку використання службових легкових автомобілів Новослобідської сільської ради в частині затверджених норм витрат пального і мастильних матеріалів.

З метою підтримки сімей з дітьми та створення сприятливого середовища для дітей на території сільської ради, внесені зміни до програми «На зустріч дітям» на 2021 – 2023 роки.

В ході засідання сесії, з метою пропаганди здорового способу життя, залучення різних верств населення до занять фізичною культурою і спортом та отримання можливості встановлення в Князівській гімназії твердопаливного котла було внесено зміни, які довела до відома депутатів начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Чернякова, до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Новослобідській сільській раді на 2021-2025 роки та Комплексної програми «Освіта Новослобожанщини у 2019-2021 роках».

Депутатами сільської ради, з метою підвищення якості надання адміністративних послуг, було прийняте рішення про внесення змін до переліку адміністративних послуг, а саме були додатково затверджені такі послуги, як «Реєстрація потужностей операторів ринку».

В ході роботи сесії депутатами було розглянуто також ряд питань, які стосуються земельних відносин, переважно питання затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволів на розробку проектів землеустрою та інші.

У ході своєї роботи депутати розглянули також інші питання, з усіх питань були прийняті відповідні рішення.

Повний перелік рішень 13 сесії 8 скликання Новослобідської сільської ради Конотопського району Сумської області буде опубліковано на офіційному веб-сайті Новослобідської сільської ради. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь