A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Семінар на тему: «Співпраця в рамках обслуговування фестивалю».

Дата: 19.08.2021 09:32
Кількість переглядів: 207

Фото без опису 

Семінар на тему: «Співпраця в рамках обслуговування фестивалю».

В рамках фестивалю субетносів "На гостини до горюнів" присвяченому святкуванню 30-ї річниці незалежності України відбувся одноденний профконсультаційний семінар для підприємців на тему: «Співпраця в рамках обслуговування фестивалю».

Основні завдання: ознайомлення учасників із значенням людських ресурсів для здійснення успішної підприємницької діяльності в рамках проведення фестивалю; надання уявлення про результати співпраці, а саме: реклама та розповсюдження власної продукції та послуг гостям фестивалю; обговорення тематичних бізнес-ідей; вмотивування учасників на досягення кінцевої мети.

Присутні зрозуміли, що кожен бізнес розпочинається з бізнес-ідеї. ЇЇ вибір – це один з найважливіших етапів у створенні власної справи, а гарна ідея - дуже цінна річ, бо є основою будь-якого бізнесу.

Під час заходу були висвітлені питання психологічних аспектів підприємницької діяльності, переваги та недоліки відкриття та ведення власної справи, а також укладено угоди для забезпечення харчування учасників заходу та з виготовлення сувенірної продукції тощо.

Увагу було акцентовано на тому, що для успішного бізнесу важливо розвиватися в напрямках діяльності, які є пріоритетними для місцевого ринку. Учасників було ознайомлено з найкращими прикладами провадження підприємницької діяльності ,

Цікавим виявилось безпосереднє спілкування з підприємцями, під час якого присутні згодилися з тим, що у кожної людини є свої можливості та потенціал, найголовніше дати їм можливість розкритися та реалізуватися.

Учасники семінару зробили загальний висновок, що у кожної людини є всі можливості процвітати в житті, кожен з нас володіє цінними духовними якостями: пристрастю, рішучістю, честю. Треба "примусити" ці якості характеру працювати на себе певною мірою для досягнення успіху.

Отже, перш ніж визначитися з питанням, у якій сфері діяльності відкривати свій бізнес, потрібно добре проаналізувати свої бажання, вміння та особливості свого характеру, і не боятись труднощів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь