A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

З турботою про дітей

Дата: 12.11.2021 15:33
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах, виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. На виконання протокольного доручення сільського голови – службою у справах дітей, фахівцем з соціальної роботи, старостами протягом тижня було здійснено соціальне інспектування родин, які опинились в складних життєвих обставинах та родин, які мають недостатнє матеріальне забезпечення.

Спеціалістами було перевірено забезпеченість родин продуктами харчування, твердим паливом, предметами особистої гігієни та іншими необхідними дитячими речами. Велика увага спеціалістів приділялась дистанційному навчанню дітей в умовах карантину.

За результатами перевірок складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, надано відповідні консультації. Також на найближчому засіданні виконавчого комітету буде розглянуто питання, щодо надання окремим родинам продуктових наборів.

Служба у справах дітей ще раз наголошує, що саме батьки !!! несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь