A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ КОНОТОПЩИНИ: АТАКУЮТЬ ШАХРАЇ, ЯКІ ОБІЦЯЮТЬ ТИСЯЧУ ДЛЯ ВАКЦИНОВАНИХ

Дата: 23.11.2021 11:15
Кількість переглядів: 262

Возможно, это изображение (текст)

?? Жителів Конотопського району попереджають про появу нової схеми масового фішингу особистих даних під приводом державних виплат громадянам, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19

Вже зафіксовані випадки, коли клієнтам через різноманітні канали комунікацій (месенджери, електронну пошту) приходить повідомлення про доступні виплати за вакцинацію на кілька тисяч гривень. Далі шахраї пропонують перейти по посиланню на фальшиву сторінку сайту та заповнити особисті дані та реквізити банківських карток.

- Шановні мешканці Конотопського району! Велике прохання не відкривати такі повідомлення від шахраїв і не реагувати на подібні привабливі повідомлення про грошові компенсації чи виплати. Також ні в якому разі не можна вводити свої особисті дані чи дані платіжних карток на підроблених сайтах чи мобільних сервісах, - звернулася очільник Конотопського району Людмила ЗЕРНИЧЕНКО.

Президент Володимир Зеленський раніше анонсував, що з 19 грудня в Україні запрацює програма з надання 1 тис. гривень громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19.

Прессекретар глави держави Сергій Никифоров уточнив, що виплата тисячі гривень здійснюватиметься у вигляді ваучерів, сертифікатів або депозитів усім громадянам, які пройшли повний курс щеплення проти коронавірусної інфекції як до 19 грудня, так і після. Ініціатива є масштабною програмою підтримки бізнесу, а не "тисячею за вакцинацію".

Для виплат вакцинованим від коронавірусу цього року з держбюджету виділять 3 млрд грн, а на початку 2022 року - ще 3 млрд грн, але можливе розширення фінансування цієї програми, заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, кошти в розмірі тисячі гривень будуть виплачені на віртуальні платіжні картки через "Дію". Їх можна буде витратити на придбання квитків у кінотеатр, театр, на концерт, на заняття спортом та подорожі Україною потягом або літаком.

Також наразі відпрацьовується відповідний механізм отримання тисячі гривень пенсіонерами.

Глава уряду зазначив, що приблизно 6 тисяч суб’єктів бізнесу по всій країні зможуть взяти участь у програмі. Програма запрацює з 19 грудня й діятиме цього року та до кінця наступного.http://knt.sm.gov.ua/.../17303-do-uvagi-zhiteliv...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь