Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Навчання спеціалістів сільської ради

Дата: 30.11.2021 13:53
Кількість переглядів: 317

На минулому тижні начальник служби у справах дітей Антоніна Нечаєва та спеціаліст відділу фінансів та економічного розвитку Тетяна Морозова пройшли навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Лідерство в економічному розвитку» в рамках реалізації проєкту #ПРООН та МОП «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» (далі- EEW).

Всі три дні навчання були досить інформативними, змістовно насиченими та наповнили багаж знань спеціалістів з наступних тем - формування лідерських навичок задля сталого економічного розвитку громад; теоретичних основ сталого економічного розвитку громад з урахуванням гендерних аспектів; практичних аспектів та прикладів застосування гендерно-чутливого підходу до сталого економічного розвитку громад.

Хотілось би висловити слова подяки найкращому тренеру Оксана Урбан Федосова , консультанту проєкту Hryhorii Starykov координатору проєкту Тамара Харченко та всім, хто був залучений до розробки, впровадження, сертифікації навчальної програми. Сподіваємось на подальшу співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь