Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Виконання правил пожежної безпеки - збереження здоров'я там майна людей

Дата: 15.12.2021 11:23
Кількість переглядів: 179

Сьогодні, 15.12.2021 року, була проведена нарада за участю фахівця відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Конотопському районі центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Сумській області лейтенантом служби цивільного захисту Бодрик О.О. та структурних підрозділів Новослобідської сільської ради щодо стану пожеж та правил дотримання пожежної безпеки. Так, станом на 15.12.2021 року, на території Новослобідської сільської ради виникло 5 пожеж житлових будинків, в яких загинула 1 людина. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей. Також протягом року виникали пожежі сухої рослинності та торфу. Причиною пожеж є людський фактор (кинутий недопалок, залишене непогашене багаття).

Слід пам’ятати, що майже кожній пожежі можна запобігти. Якщо вогонь швидко розповсюджується, не сподівайтесь на свої зусилля, а викликайте місцеву пожежну команду або телефонуйте на номер 101. Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти життя та майно від вогню.

На нараді зроблений акцент на те, щоб приділяти увагу неблагополучним сім’ям, одиноко проживаючим, людям похилого віку, інвалідам, дітям.

Також на нараді було підняте питання щодо правил поведінки при знаходженні вибухівки, частіш за все часів другої світової війни. Якщо знайшли вибухівку або схожий на неї предмет, в жодному разі не торкатись, а огородити та подзвонити на 101.

Підбиваючи підсумки наради,  звертаємось до мешканців Новослобідської сільської ради неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки. Бережіть життя своє та оточуючих.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь