A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 17.12.2021 08:21
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

     Новослобідська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи  місцевого самоврядування: провідного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, містобудування, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Новослобідської сільської ради.

    Вимоги до кандидатів: вища юридична або економічна освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, стаж роботи не менше 2 років, вільне володіння державної мовою, користування ПК на рівні досвідченого користувача, знання чинного законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків.

  Необхідні документи для участі у конкурсі: заява  про  участь у  конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з додатками; 2 фотокартки 4х6 см; копії документів про освіту; декларація кандидата на посаду, копія документа, який посвідчує особу, копія військового квитка,   документ про підтвердження рівня вільного володіння державною мовою (документ про  повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів держ авної мови.

      Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс. Звертатися за адресою: с. Нова Слобода,  вул. Першотравнева, 3.

     Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрової та інформаційної роботи за тел. 5-45-20.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь