A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Розпочався черговий етап подачі е-декларацій-2022

Дата: 03.01.2022 11:36
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

   З 1 січня розпочався черговий етап подачі е-декларацій за 2021 рік. Так, посадові особи місцевого самоврядування, депутати сільської ради, керівники комунальних підприємств зобов’язані подати електронні декларації на сайті НАЗК до 01 квітня 2022 року.

   З 1 грудня запрацювала нова форма декларації. Для її заповнення розроблена повноцінна заюстована інструкція про те як правильно заповнювати кожен пункт декларації: bit.ly/3pFRwkA

   У роз’ясненнях можна знайти відповіді, що охоплює понад 200 найпоширеніших питань: наприклад, чи потрібно декларувати «ковідну тисячу». Також НАЗК розповідає, як правильно заповнити блок «Для ідентифікації за межами України», де потрібно буде декларувати документи для посвідчення особи за кордоном. Для того, щоб ознайомитися з новими блоками та правилами їх заповнення, ви також можете скористатися Порядком заповнення декларації. Будь-яке роз’яснення в Базі знань можна знайти швидко та легко за ключовими словами в пошуку.

   НАЗК забезпечило автозаповнення деяких полів у декларації та можливість перевірити, чи коректно заповнені дані. Однак, через додану функцію автозаповнення деякі дані у чернетці створеної на основі попередньої декларації можуть зникати. Проте більшість інформації у наступних деклараціях ви зможете додавати автоматично.

  З питань заповнення е-декларації можна звернутися до уповноваженої особи з питань запобігання корупції в сільській раді за телефоном 5-45-20.

   Якщо у вас виникли проблеми під час заповнення декларації ви можете зателефонувати за номером +38(044) 200–06–94 до контакт -центру НАЗК.

  Якщо під час заповнення декларації виникнуть технічні проблеми, то ви можете звернутися на електронну пошту support@nazk.gov.ua та надіслати скріншот помилки.

  Нагадуємо, що цього року колишні посадовці, які звільнилися у 2021 році, повинні востаннє подати щорічну декларацію.

    Більше інформації за посиланням: https://bit.ly/32Oa2yv

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь